fbpx

2019 | Kerst in Sydney

Inmiddels zijn we zaterdag 21 december 2019 via Taipei naar Sydney gevlogen om daar met Mats en Regina en familie de Kerstdagen én de Jaarwisseling mee te maken.
Zie de mondkapjes onderaan, we zijn er helemaal klaar voor. Schijnt nodig te zijn, maar nog niet nodig gehad. We kunnen niet naar het Blue Mountains Nationale Park, te riskant en je komt er trouwens ook niet in. Dan kunnen we altijd nog de de mooi versierde stad in. Deze tijd van het jaar nog mooier.

Hier een aantal foto’s én meer naar beneden nog veel meer …

Vandaag vrijdag 27 december 2019 (in Nederland doen ze de ogen net open) gaan we met de trein naar Cronulla (beach). Zijn we al een paar keer geweest en blijft trekken, leuk centrum en je loopt zo de zee in als je niet oppast. Hier zit iedereen dan ook te genieten van de vrije dag …

Zaterdag: met de ‘meiden’ op stap de stad in, ze willen ons een nieuw deel van Sydney laten zien en dan moet er natuurlijk ook gesnoept worden.

Het Chinees Nieuwjaar staat er aan te komen en daar besteden ze hier erg veel aandacht aan. Het ene feest gaat naadloos over in het andere ‘volks’ feest.

Ergens aan de rand van één van de buurten (Kings Cross) van Sydney waar je ’s nachts maar beter niet kunt komen, moet de beste Pasteitjeskraam van Sydney staan, wij er op af. Inderdaad, bijzonder en lekker …

Mats moet vandaag aan het ‘klussen’ bij het nieuwe bedrijf Artistry Garden en Regina neemt ons mee naar het voormalige Olympische Park (2000) van Sydney … En eh, we gaan daar op de fiets.

Nog niet nodig gehad, mondkapjes….

1 Comment

  • Joke Eeken 28 december 2019 at 16:37

    Fijn hoor dat jullie de mondkapjes nog niet nodig hebben.

    Zo te zien genieten jullie van jullie kinderen en van de de wel bereikbare plekken. Veel plezier en hartelijke groet van Joke en Bart.

    Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.