fbpx

2023 – Pasen in Buren de Betuwe

Met de Paasdagen gingen we deze keer richting de Betuwe. Ons oog viel op een natuurcamping bij Buren, richting de Betuwe.
Het had aardig geregend de afgelopen dagen en dat merkten we gelijk toen we de camper naar de plek wilden rijden.
Na een meter of 10 konden we ermee stoppen, we zaten al vast. Dus de boer ophalen of hij ons even naar de plek kon trekken.

Normaal heb je dan een haak aan de voorkant en kan daar een kabel aan vastgemaakt worden, maar die haak ontbrak. Die zou moeten zitten in de zak met de spullen om een band te wisselen, maar die konden we nergens vinden.
Dus dan maar aan de fietsdrager, die zit immers aan de carrosserie van de auto vast dus dat moet lukken. En jawel hoor, een half uur later staan we op de plek, niets meer aan doen.

Zaterdag op de fiets naar Culemborg en met een bocht en een pondje terug. De volgende dag via kasteel Soelen richting Tiel.
Daar moet je dus niet zijn op een zondag, he-le-maal niets te doen daar en dus maar snel door. Moe maar voldaan kommen we weer op de camping en kruipen snel in de camper, best al koud weer.

Morgen moeten we op tijd de camping weer af en we zien al auto’s met caravans die moeite hebben het grasveld te verlaten. Wij kwamen dus zelf ook niet weg, maar met een man of wat krijgen we de camper in beweging en al vrij snel krijgen we grip op de wielen. Eenmaal op de weg is het een kabaal van ‘heb ik jou daar’ van al het hard geworden modder die er afvliegt.

 

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.