fbpx

2022 – Zomer in Noorwegen

Op verzoek hebben we het deze zomer eens anders aangepakt. Meestal houden we een dagboek bij, hebben we nu ook gedaan, maar er bestaat een online versie die voor je bij kan houden waar je bent en zo zie je dus precies waar je bent geweest (en fout hebt gereden). Er is ook een app.

PolarstepsDie tool heet Polarsteps en je kunt je avontuur bijhouden op laptop en of mobiele telefoon. Dat laatste hebben wij dit jaar gedaan. ’s Avonds achter de laptop wel even correcties toepassen en onlogische ‘steps’ verwijderen.

Polarsteps kunt je vinden op https://www.polarsteps.com   en inloggen doe je met je Google / Facebook of Apple account gegevens. Vervolgens zijn wij te vinden onder PeterLintenbrink2. Je hoeft niet zelf een account aan te maken.

Voor hen die dat niet willen, hieronder een aantal foto’s van de tocht.

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.