fbpx

2016 | Hoe ziet verliezen eruit

Het is zaterdag… Een dag om uit te slapen, maar niet bij ons. Iets later opstaan en dan op de fiets naar de Lochemse berg om te gaan hardlopen met de BosgroepLochem. Maatje kruipt na de boodschappen dan meestal de tuin in, lekker met de vingers in het zand. Verder staat deze dag DE wedstrijd der wedstrijden op het programma.
Als Meine met zijn team vandaag geen punten laat liggen, dan zijn ze kampioen. Dat had eigenlijk al een week eerder kunnen gebeuren, maar ja, het steeg ze waarschijnlijk een beetje te veel in de bol en dat werd dus verliezen.

Wel mooi om die emotie in beelden vastgelegd te zien.

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: