fbpx

2011 | Zwitserse Alpen

In haar jeugd ging Gerdie met haar ouders, broer en zus regelmatig richting de Alpen en dan met name Zwitserland. Omdat we niet echt vakantieplannen voor deze zomer hadden dachten we, “is ook wel een keer leuk en wat anders”.
Verbleven daar in een Zwitsers Natuurvriendenhuis Gorneren in het Kiental (nu geen Natuurvriendenhuis meer dacht ik).

De weg naar dat huis, vooral het laatste stuk, was even een probleem, vrij pittig en steile en daar had onze Doblo geen zin aan. O, o even wachten tot de motor goed afgekoeld was en toen met een rondvaart naar boven. De auto de hele week niet meer gebruikt.

Meer foto’s zijn hier te zien.

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: