fbpx

2020 | Het einde van iets moois …

Inderdaad, het einde van iets moois.
Het familiehuis dat wij al meer dan 50 jaar op Schiermonnikoog hebben, samen met mijn zus en broer, is niet langer mee in ons bezit.

Het heeft geen meerwaarde hier te vermelden wat de aanleiding was en hoe het zo ver heeft kunnen komen, maar ….. eeuwig zonde.

Ik plak hieronder het bericht dat ik staat / stond op de site van Lytje Pole, zegt genoeg …

December 2020

We zitten alweer in de laatste maand in 2020 en de kogel is door de kerk. We hebben uit de belangstellende kopers voor Lytje Pole een gegadigde kunnen vinden die boven de vraagprijs bood en waar we een goed gevoel bij hebben.
Ging ons namelijk niet alleen over verkoop van ons huis op Schiermonnikoog maar ook hoe (en aan wie) we het overdragen. En deze mensen zijn akkoord met ons gebruikersrecht tot en met de Paasdagen van 2021

Voor ons rest nog de dagen na Kerstmis, de Voorjaarsvakantie en Pasen en wie weet tussendoor nog een weekend. Daarna laten we Lytje Pole, ontdaan van alle privé zaken, achter voor de nieuwe bewoners en die hebben renoveringsplannen begrepen we.

En wij, ach, om met de woorden van een vriendin op het eiland te spreken; “daar waar de ene deur sluit, zullen andere deuren zich openen”.
Mooi gezegd en helemaal waar. We hebben al weer mooie plannen voor de toekomst.

 

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.