fbpx

2021 | Pasen in Drenthe

Het huis op Schiermonnikoog hebben we niet meer, tijd voor iets anders waar we al, sinds ’t Zwerfhuis van wijlen mijn ouders van dromen, een eigen camper.

Frosch Camper. © Frosch

Nou, hier is ie dan. We gaan er optimaal van genieten.

5 t/m 7 maart 2021:

Voor het eerst met onze camper op pad. Een weekend naar Lonneker Es, iets boven Enschede en open voor campers en Overlanders (offroad rijders). Mooi de gelegenheid om van alles uit te proberen. Het begint er al mee, dat het vers getankte water er aan de onderkant weer net zo hard uitloopt. Even een bericht naar Oortgiese en het is gepiept.
Lijstje maken van wat er allemaal nog moet komen etc.
Ook lekker gefietst in de buurt.

Heerlijk geslapen en nu al optimaal genieten! Fijne Camperplaats, net geopend in 2020, met leuke voorzieningen zoals: vuurplaats en picknicktafel buiten met mooi uitzicht en een ruime overkapte plek met loungebank en grote picknicktafel. Jammer dat het te koud was anders hadden we er zeker gebruik van gemaakt! Dit was een mooi begin van hopelijk veel camper-avonturen!

Pasen 1 t/m 5 April 2021:

Op weg naar Erica in het Oosten van Drenthe, tegen de grens aan naar Camperpark De Berkenweide. Maar eerst tanken en daaar gaat het gelijk mis. Wat staat daar nu (geen bril op) op die dop WATER en wat doe ik … diesel er in. Voor dat ik het in de gaten heb zit er al 11 liter in
Hebben we gelijk wat te doen bij aankomst. Flink spoelen met heet water en Steradent en dat een paar keer. Gaat de pomp (door de steradent kennelijk) in de watertank ook nog stuk.
Leuk hé camperen.

We gaan vandaag, zaterdag, verder richting Borger. Eerst een nieuwe gastank halen bij de Hugo in Erica en installeren op 3 april 2021. Was ook in ene leeg!!
Niet op de camperplek terecht gekomen die we op het oog hadden bij Borger, Nuuverstee, want VOL!, leek meer op een occasion handelaar, wat dicht op elkaar zeg, maar iets verderop een SVR camping De Zwerfkei. Heerlijk plekje in de zon en het is er rustig.

Een fietstocht gemaakt via Borger, Drouwen, Gasselte, Rolde, Papevoort (leuke natuur camping gezien daar) en terug naar de camping.

Volgende dag nog een mooie tocht naar o.a. Rolde, Exloo.

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: