fbpx

2022 – weer op Schiermonnikoog

Een nieuw jaar en  veel plannen voor nieuwe tochten dit jaar.
Nu we al weer een paar rot maanden in dit jaar er op hebben zitten, is het tijd om vooruit te kijken. Wat gaan we doen in 2022.
Misschien komen Mats, Regina en Finn? Nee ik ga ervan uit dat ze komen. We hebben daarvoor nog tijd om naar Denemarken of toch nog een keer Noorwegen te gaan, maar eerst met Hemelvaart richting het Noorden. We hebben een paar dagen op een natuurcamping in Nes gestaan, tegen de Waddendijk aan.

Geweldige plek, zelfs met de bijna stormachtige wind. Vandaar zijn we een beetje in de omgeving gefietst, Wierum bijvoorbeeld en Moddergat én een dag naar Schiermonnikoog op en neer. De volgende dag naar Dokkum en beide keren de wind strak van voren op de terugweg.

1 Comment

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.