fbpx

2017 | Zomer in Holland

Omdat we er al een mooie reis op hebben zitten dit jaar, vonden we het nodig in de zomer geen al te gekke dingen te gaan doen.
Naast de tuin aanpassen met een pergola waaraan we een hangmat en stoep kunnen ophangen, bezochten we uiteraard Schiermonnikoog en gingen we met de tent en fietsen richting Noord + Zuid Holland.

In Noord Holland stonden we op (groene) camping Klein Hemelrijk op de rand van het duingebied van het Noord-Hollandse Duinreservaat. De natuur heeft daar voorrang en dat is goed merkbaar. Auto ‘s komen er niet en dat betekent dat je er in alle rust wandelen en fietsen. Er zijn goede aansluitingen op landelijke wandel- en fietsroutes.

Wij maakten vanaf deze camping mooie tochten naar het Noorden en het Zuiden, maar ook bezochten we Haarlem [nieuwe matjes gekocht], Alkmaar, Heemskerk en Beverwijk met de grootste overdekte markt in Europa. Moet je geweest zijn …

Einde van augustus nog een paar dagen Schiermonnikoog om o.a. te zien hoe de huurders het huis hebben achter gelaten maar vooral om te genieten.

Nog geen reacties

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.